Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Leerlingen gaan weer op voor Zorgtopper

Op 6, 7 en 8 maart vindt de verkiezing van 'Calibris ZorgTopper 2008' plaats tijdens Skills Masters in Ahoy Rotterdam.

Aan de beroepenwedstrijd doen kandidaten mee die een perfect voorbeeld vormen voor het beroepsonderwijs. Zij laten zien dat je trots mag zijn op een vak in de Zorg.
 
Voorrondes
In januari en februari hebben door het gehele land op roc's regionale voorrondes plaatsgevonden. Tijdens de wedstrijden spelen zij twee rollenspellen, samen met een actrice. De leerlingen worden beoordeeld op aspecten als vakdeskundigheid, communicatieve vaardigheden, samenwerken en begeleiden. De kandidaten worden door een vakkundige jury beoordeeld.
 
Promotie
De 'Calibris ZorgTopper 2008' ontvangt haar onderscheiding uit handen van Mevr. Galjé, directeur van de NVZ, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. De verkiezing vindt dit jaar voor de derde keer plaats. De wedstrijd is door Calibris opgestart ter promotie van het werken in de zorg.
 
 
Lees ook:

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.