Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundige van het Jaar gehuldigd

Peter Willemsen, Verpleegkundige van het Jaar 2008, en ‘runners-up’ Petra Regtvoort en Joke Kloosterboer werden gisteren in het Deventer Ziekenhuis overladen met prijzen en cadeautjes.
 
Verpleegkundige van het Jaar gehuldigd

Petra Regtvoort en Joke Kloosterboer waren naar Peters Ziekenhuis gekomen om hun prijzen in ontvangst te nemen en een feestje te vieren met de collega’s van Peters afdeling en zijn familie. De drie werden gehuldigd door Nursing hoofdredacteur Yolanda Stil.

 

 
Thuisdiner
Peter ontving een cheque waarmee hij een thuisdiner voor tien personen heeft gewonnen, verzorgd door de Vlaamse topkok Luc Van De Wouwer. Petra en Joke ontvingen elk twee kaartjes voor CORPUS. De drie genomineerden hadden ook allemaal cadeautjes voor elkaar gekocht. Alsof dat nog niet genoeg was kreeg Peter Willemsen ook nog een verwenweekend in een kasteel in Vaals aangeboden uit handen van Jeroen Kleinjan, lid van de Raad van Bestuur van het Deventer Ziekenhuis. 
 

vlnr: Petra Regtvoort, Peter Willemsen, Joke Kloosterboer

 
Representatief
‘Ik vond het heel bijzonder om in de Top 100 te staan. En ik ben vooral trots dat ik genomineerd was met deze twee toppers’, zei Peter Willemsen. Dat gold andersom ook, reageerden Joke en Petra meteen. Kees Ultee, kinderarts op de afdeling waar Peter werkt, vatte het kernachtig samen: ‘Deze drie verpleegkundigen zijn representatief voor alle verpleegkundigen die niet oppervlakkig zijn, maar die altijd iets bijzonders van hun werk maken.’ Ultee had geen presentje voor de Verpleegkundige van het Jaar. ‘Maar als je wilt kom ik ook een keertje voor je koken’, zo beloofde hij Peter.
 
Door: Redactie Nursing - Leendert Douma
 
 

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.