Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Aanmelden voor EADV-Award tot eind mei

Wie krijgt straks de EADV-Award 2007/2008? Tot 30 mei aanstaande kunnen er nog kandidaten worden voordragen.
Aanmelden voor EADV-Award tot eind mei

Op 19 juni worden de genomineerden bekend gemaakt tijdens de algemene ledenvergadering van de EADV. Op 14 november wordt de winnaar bekend gemaakt.
 
Bijzondere verpleegkundige
De EADV-Award wordt één keer per twee jaar toegekend aan een diabetesverpleegkundige die zich op een bijzondere manier verdienstelijk heeft gemaakt binnen de diabeteszorg. De prijs wordt beschikbaar gesteld door Novo Nordisk B.V. en bestaat uit een geldbedrag van twaalfhonderd euro, te besteden aan de diabeteszorg. Tevens ontvangen alle genomineerden en de winnaar een certificaat van hun nominatie.
 
Aanmeldingen
Kandidaten kunnen worden voorgedragen door collega's, artsen, diabetesteams, mensen met diabetes, hoofden van afdelingen etc. De EADV-Award commissie selecteert drie kandidaten die genomineerd worden. Zij worden officieel gepresenteerd tijdens de algemene ledenvergadering van de EADV op 19 juni 2008. Op 14 november 2008 tijdens het EADV-symposium houden de drie genomineerden (of hun referenten) een voordracht over hun werkzaamheden. Direct daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.
 
 
 
Lees meer:

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.