Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Helen de Reuver wint McDreamy

Dokter McDreamy is verloot onder de aanmelders van de genomineerden voor de Nursing Top 100. Helen de Reuver, verpleegkundige en zorgcoördinator in het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, is de gelukkige winnares.
 
Helen de Reuver wint McDreamy

Grey’s Anatomy
Jarenlang zwijmelde de redactie bij het levensechte fotobord van Patrick Dempsey, oftewel dokter McDreamy uit Grey’s Anatomy. En zij niet alleen. Talloze verpleegkundigen gingen met McDreamy op de foto, bijvoorbeeld op het Nursing Event van 2006 en 2007.

 

Jaloers
Maar nu heeft Helen de Reuver hem voor zichzelf. Alhoewel? … Helen heeft de charmante neurochirurg meegenomen naar haar werk, om hem te delen met de collega’s van haar afdeling. McDreamy is nu al superpopulair in het Antonius! ‘We gaan hem ook inzetten om de dokters jaloers te maken’, zo grapt ze. Maar ook de mannelijke verpleegkundigen worden niet gespaard. Net als alle aanmelders voor de Nursing Top 100 kreeg Helen een Stoere Broederkalender. ‘Die gaat ook een prominente plaats krijgen op onze afdeling.’
 

 

 

 

 
Inspirerende collega
Helen had haar collega Christine de Vos aangemeld, die net als zij op de afdeling H2 dagverpleging werkt. ‘Christine is sinds een jaar zorgcoördinator. Dit doet ze erg goed’, zegt Helen over haar collega die linksboven op de cover van Nursing staat. ‘Ze staat altijd klaar voor haar patiënt en collega's. Christine is erg deskundig, en wat ze niet weet zoekt ze op internet. Zij is een inspirerende collega die het verdient om in het zonnetje te worden gezet!’ En eentje die mag meegenieten van McDreamy.
 
Door: Redactie Nursing | Leendert Douma
 
 

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.