Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Ford KA voor één uur verplegen

Om het personeeltekort het hoofd te bieden, stelt Zorgwerk Uitzendbureau uitzendkrachten een auto in het vooruitzicht als zij deze zomer gaan werken in de zorg- en welzijnssector.
Ford KA voor één uur verplegen

Omdat tijdens de vakantieperiode traditioneel een nog grotere behoefte bestaat aan personeel, heeft het bedrijf de campagne ‘Zorgwerk voor je KArretje’ gelanceerd. Deze campagne legt de nadruk op de voldoening die werken in de zorgsector biedt en biedt de mogelijkheid een nieuwe auto te winnen.
 
Ford KA
Iedereen die zich voor 1 september bij de uitzendorganisatie inschrijft op www.zorgwerkvoorjekarretje.nl en minimaal één uur in de zorg werkt tussen 1 juni en 1 september, maakt kans op een nieuwe Ford KA.
 

 

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.