Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Veel animo voor baan in de thuiszorg

De Apeldoornse thuiszorgorganisatie Vérian en opleidingsinstituut ROC Nijmegen zijn een succesvol project gestart om meer thuiszorgmedewerkers te werven.

 

Verian en ROC Nijmegen hebben een opleidingsprogramma ontwikkeld, waardoor het forse personeelstekort moet worden opgelost. De eerste resultaten zijn zeer bemoedigend, aldus Vérian. De organisatie zegt na een oproep in onder meer de regionale krant De Stentor overstelpt te zijn met enthousiaste reacties, en een grote belangstelling voor dit opleidingsprogramma.

Verpleging
Naast medewerkers huishoudelijke verzorging, die binnen Vérian een loopbaan in de verpleging en verzorging willen, komen ruim 250 mensen in aanmerking voor een opleidingsplaats bij Vérian. Inmiddels ziet het ernaar uit dat de honderd opleidingsplaatsen voor 2008 geheel gevuld kunnen worden. De eerste 35 deelnemers zijn al gestart.Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.