Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verzamelplaats voor zorgnieuwtjes: ZappZorg

Zorgprofessionals en zorginstellingen kunnen vanaf nu hun eigen persberichten plaatsen op een speciale website: ZappZorg. Het laatste nieuws over de zorg komt zo snel de wereld in.

ZappZorg richt zich op twee groepen: zorginstellingen die nieuws willen maken en publiceren, en particulieren die op de hoogte willen blijven. Zo zien mantelzorgers en familieleden bijvoorbeeld precies wat er in instellingen gaande is. Groot of klein nieuws, regionaal of landelijk: zorgorganisaties kunnen er elk nieuwtje verspreiden.
 
Gemakkelijk te vinden
Ook fabrikanten van hulpmiddelen en scholen kunnen hun nieuws zelf plaatsten op ZappZorg. Aan de hand van sleutelwoorden en een register zijn berichten gemakkelijk terug te vinden. Het plaatsen van nieuwtjes is gratis.
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.