Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nursing heeft nieuwe hoofdredacteur

Nursing heeft vanaf vandaag een nieuwe hoofdredacteur. Alexia Hageman neemt het roer over van Yolanda Stil.
Nursing heeft nieuwe hoofdredacteur

Hageman was voorheen redacteur bij Nursing en heeft zowel journalistiek als hbo-v gedaan. ‘Het is een fantastische uitdaging om vanuit een andere invalshoek (dan die van redacteur Nursing) naar een prachtige titel als Nursing te kijken. Hoe gaat het nu? Hoe kunnen we verpleegkundigen nog beter bedienen? Dat zijn vragen waarover ik mij de komende tijd zal gaan buigen’, zegt ze.
 
Titel
Als het aan Hageman ligt, blijft Nursing dé titel voor verpleegkundigen die meer uit hun vak willen halen. Yolanda Stil is vanaf vandaag hoofdredacteur van Dokterdokter.nl. Deze site zal de komende maanden ingrijpend worden veranderd. Stil blijft hiermee werkzaam bij Elsevier
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.