Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundigen Vivium blijven buiten schot

Verpleegkundigen in dienst  van de Vivium Zorggroep hoeven zich geen zorgen te maken over hun salaris.
Verpleegkundigen Vivium blijven buiten schot

De maatregel zoals gisteren op Nursing.nl beschreven heeft uitsluitend betrekking op huishoudelijke hulpen. Verpleegkundigen en verzorgenden blijven dus buiten schot. Dit meldt woordvoerster Jacqueline Tempel van de Vivium Zorggroep vandaag, na vragen van Nursing.nl.

Dure krachten
Eind juni wist de Gooi- en Eemlander al te melden dat Thuiszorg Gooi en Vechtstreek, onderdeel van de Vivium Zorggroep, zo snel mogelijk af wil van zeker zeventig huishoudelijke hulpen. Deze krachten zijn te duur en kregen de keuze: blijven- maar dan voor 22 procent minder salaris, of een baan elders bij de zorginstelling.


Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    sammie

    Het maakt niet uit of het alleen maar huishoudelijke hulpen zijn, heb is belachelijk dat zij dan gekort worden op hun salaris, deze mensen zijn ook erg belangrijk voor de mensen, vooral voor de oudere mensen.

Of registreer je om te kunnen reageren.