Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Video: FNI maakt vmbo’ers enthousiast voor de zorg

Het Florence Nightingale Instituut hoopt met een 3D-film vmbo’ers onder schooltijd warm te maken voor een baan in de zorg. Vanaf deze maand rijdt een grote vrachtwagen met bioscoop door heel Nederland.
Video: FNI maakt vmbo’ers enthousiast voor de zorg

De première was maandag bij het Maris College in Den Haag, waar een meterslange witte limousine negen vmbo'ers afzette bij de rode loper naar de zogenaamde Zorgtrailer. Samen met staatssecretaris Jet Bussemaker van VWS keken ze met 3D-brilletjes naar de filmpjes over de zorg.

Wil jij de filmpjes ook zien? Bekijk ze hier!

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    Erica

    Ik heb net de trailer van het verpleeg en verzorgingshuis bekeken. Ik vind dat deze te veel op de verpleegkundige is gericht. In ons verpleeghuis kom je meer verpleegkundigen tegen en in het verzorgingshuis zijn alleen de zorgmanager, de zorgcoördinatoren en een paar avond nacht hoofden verpleegkundigen. Ik hoop dat in de hele film ook de verzorgenden aan bod komen met hun competenties.

Of registreer je om te kunnen reageren.