Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

LEVV, Sting en V&VN fuseren

Het Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging (LEVV) en de Landelijke Beroepsvereniging Sting gaan per 1 januari 2011 op in Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN).
LEVV, Sting en V&VN fuseren

De beroepsverenigingen hebben in de afgelopen maanden verkend hoe zij hun activiteiten in elkaar kunnen schuiven. 'In eerste instantie zullen alle activiteiten van de organisaties blijven bestaan. Hoewel LEVV en Sting opgaan in V&VN, kijken we nog naar het behoud van de merken. Het zijn krachtige namen die goed bekend staan in de zorg', zegt Monique Roedoe van V&VN tegen Zorgvisie.

Krachten gebundeld
Door de fusie van V&VN, LEVV en Sting wordt expertise in deskundigheidsbevordering, projecten, publicaties en evenementen voor verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden gebundeld. Ook in de behartiging van de belangen van de beroepsgroep zal er worden samengewerkt.


Door: redactie Nursing

Abonneren
Op de hoogte blijven? Abonneer je nu op de Nursing-nieuwsbrief

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.