Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundige bedreigd met schroevendraaier

Een ambulanceverpleegkundige in de regio Breda is zaterdagavond met een schroevendraaier bedreigd door een 16-jarig meisje. Dit maakte de politie gistermiddag bekend.
Verpleegkundige bedreigd met schroevendraaier

De ambulancedienst kreeg melding van een meisje dat steeds zou wegvallen. Toen de ambulance ter plekke was deed de vriend van het meisje de deur open. Vrijwel direct hierop kwam het meisje met veel agressie op de hulpverleners af.

Fysiek geweld
Ze pakte een schroevendraaier waarmee ze dreigend op een van de hulpverleners afstapte. Vervolgens schopte het meisje beide ambulancebroeders en haar vriend. Meteen hierna wisten de hulpverleners het meisje te overmeesteren, waarna agenten de verdachte van hun overnamen.

Agressie
Het meisje gaf tijdens het verhoor aan dat ze was geflipt toen ze erachter kwam dat haar vriend een ambulance had gebeld. Ze verklaarde dat ze vooral boos was op haar vriend, en haar agressie niet op de broeders was gericht. Vandaag werd de verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Omroep Brabant
Door: redactie Nursing

Twitter
Op de hoogte blijven? Volg Nursing.nl op Twitter!

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.