Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nomineer de Nursing Calculator voor de Health app award 2013!

De Nursing Calculator app komt in aanmerking voor de Health app award 2013! Op 19 juni reiken Artsennet en MedicalPHIT deze award uit voor de beste medische app. De app met de meeste beoordelingen wint. Hoe beter de app beoordeeld wordt, hoe groter de kans op een officiële nominatie. Dus doe ook mee en stem op de Nursing Calculator!
Nomineer de Nursing Calculator voor de Health app award 2013!

Artsen en verpleegkundigen bepalen mede welke apps voor de Health App Award in aanmerking komen door hun favoriete app te beoordelen. Van alle ingezonden beoordelingen nomineert een jury 10 apps, waaruit vervolgens een winnaar wordt gekozen.

Maak jij gebruik van de Nursing Calculator en vind je dat deze app een plekje bij de genomineerden verdient? Vul dan het beoordelingsformulier in. Alleen met een volledig ingevuld beoordelingsformulier maakt de Nursing Calculator kans om bij de 10 genomineerden te komen. Een deskundige jury maakt op 5 juni de tien genomineerde apps bekend.

Vul hier een beoordeling in.

Marloes Oelen

3 reacties

 • piet janssen

  Beste Alexia, zie de discussie die ik voerde met Ron en de mail van 30-08-2012.
  Succes

 • A Hageman

  Indien u van mening bent dat de calculator app fouten bevat, verzoek ik u vriendelijk deze door te geven aan de redactie. Nemen we die gelijk mee voor de update én de androidversie.
  Alexia Hageman, hoofdredacteur Nursing

 • piet janssen

  Update? Doorgevoerde verbeteringen? Androd versie?
  Bevat nog teveel fouten voor een nominatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.