Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Afscheid

Aan alles komt een eind

Lieve mensen, dit is mijn laatste blog die ik schrijf voor deze site!
Met liefde en plezier schreef ik de blogs met dingen die ik had meegemaakt of ging meemaken! Ik hoop dat ik jullie met mijn ervaringen en vragen iets heb kunnen mee brengen.  Zelf ben ik nu druk met mijn verpleegkundige opleiding. En op mijn stage gaat het heel goed! Bij vragen mag je mij altijd mailen!

 

En... hartelijk dank aan iedereen die mijn blogs hebben gelezen en reacties hebben achtergelaten!

 

Veel geluk Liefs José

José Peeters

Eén reactie

  • no-profile-image

    klaasje

    Hé José, Goed van je dat je de opleiding gaat doen tot verpleegkundige!! Je leert er weer veel meer mee - ik kan het weten - vond het erg leuk. Wel jammer dat je ophoudt met je blog. Wens je veel succes met de opleiding en al het andere!! Groetjes Klaasje

Of registreer je om te kunnen reageren.