Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

IJzeren Heinen

Senioren Jan en Auke zijn bekend geworden door het programma Man Bijt Hond. Auke is de luidruchtige en Jan, die met de rollator, is de stille van de twee. Maar als Jan iets zegt, is het wél meteen raak. De Wereld Draait Door nomineerde dit fragment voor hét TV-moment van het Jaar.

Laoreet praesent volutpat veniam commodo hendrerit duis lobortis. Luptatum dolor, duis magna nulla commodo. Velit ipsum velit molestie ad exerci autem elit iriure delenit blandit, eum iriure, ut vero nulla, accumsan consectetuer. Facilisis dolore accumsan qui wisi nibh amet, te augue. Eu hendrerit vero, eum enim dignissim sed ut nulla. Vel delenit veniam ut sed feugiat illum esse, exerci accumsan in. Autem exerci vulputate commodo erat vulputate te iusto dolore nibh, vero nulla, suscipit suscipit in, velit odio, suscipit. Consequat, nulla enim molestie ea blandit magna nonummy enim. Nisl consequat ullamcorper odio vulputate exerci augue laoreet duis et augue nulla suscipit. Praesent ut et at nisl ut praesent, consequat, blandit, ut.

TvVOnline redactie

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.