Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Amerikaanse thuiszorgorganisatie naar Nederland

Deze maand zal een Amerikaanse thuiszorgorganisatie zichzelf vestigen in Nederland.

Thuiszorgorganisatie Home Instead Thuisservice start haar eerste vestiging in de regio Zuid-Kennemerland, waaronder de gemeenten Heemstede, Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Velsen en Haarlemmerliede vallen.

 

Minutenregistratie

Zij gaat de organisatie individuele, niet-medische zorg verlenen aan Nederlandse ouderen. Hiermee speelt zij in op de vraag naar persoonlijke verzorging aan huis. Directeur Eric Kindt: 'Bij Home Instead Thuisservice krijgen senioren precies die persoonlijke aandacht waaraan ze behoefte hebben. Wij hebben de tijd voor senioren en er is geen sprake van "stopwatch-werkzaamheden".'

 

Vestigingen

Het franchisenetwerk waar Home Instead Thuisservice deel van uitmaakt omvatte al ruim 975 vestigingen in zestien landen wereldwijd. Nu komt daar dus ook Nederland bij. 

TvVOnline redactie

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.