Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Win € 2500 met idee tegen ondervoeding

Zorgmedewerkers die ideeën hebben om ondervoeding van cliënten tegen te gaan, maken kans op een aanmoedigingsprijs van € 2500.

De prijs wordt uitgereikt door stichting Eerstelijns Ondervoedings Instituut (EOI). Deze wordt uitgereikt op de Dag van de Ondervoeding op 12 december. Volgens de stichting is ziekte gerelateerde ondervoeding een onderschat probleem. Een goede multidisciplinaire aanpak is dan ook van groot belang. Samenwerking tussen de eerste en tweede lijn is daarbij essentieel. Stichting eerstelijns ondervoedings instituut (Stichting EOI) wil ondervoeding beter op de kaart zetten en roept daarom 12-12-2012 uit tot Dag van Ondervoeding. Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) ondersteunt het initiatief.

 

Klik  hier om deel te nemen aan de wedstrijd

 

Bron: EOI

 

Lees ook:

TvVOnline redactie

Eén reactie

 • no-profile-image

  Jos

  Zo maar op voorhand:

  Geen 3 maar 6-7 kleinere lekkere liflafjes per dag.Mensen zien dan ook anderen eventjes en er kan intake gecontroleerd worden.  Vitaminesuppleties.Bij overgewicht is het niet zo gek om wat af te vallen, maar gebrek aan vitaminen werkt negatief.  fruit/vers fruit in kleine porties meerdere keren p.d.  Letten op goed/redelijk goed gebalanceerde voeding(koolhydraten,eiwitten,vochtinname, etc.)  Hoe je keert of went: er is meer controle en stimulering nodig,meer aandacht

Of registreer je om te kunnen reageren.