Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Cordaan vaart mee met Gaypride 2013

Amsterdamse ouderzorgorganisatie Cordaan vaart zaterdag 3 augustus mee met de botenparade tijdens de Gaypride. Hiermee wil de organisatie laten zien dat homoseksualiteit en een handicap of ouderdom samengaan.
Cordaan vaart mee met Gaypride 2013

‘Voor Cordaan hoort iedereen er bij. Daarom varen we mee’, schrijft Cordaan. Cliënten van Cordaan laten de bezoekers van de Gaypride zien wat er voor Amsterdam (en omstreken) op het gebied van gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidzorg, thuiszorg en ouderenzorg wordt gedaan.

Klik hier voor tips om je instelling homovriendelijker te maken

De boottocht is dit jaar ook een eerbetoon aan Ilje Hensen, cliënt en voorzitter Cordaan Centrale Cliëntenraad. Zij was initiatiefneemster van de deelname aan de Gaypride 2012. Ilje is op 10 juni joverleden. Actrice Mimi Kok vaart mee als ambassadrice voor een dag op de boot.

 

Handig: klik hier voor een online boekje over zorg geven aan homoseksuele ouderen

Redactie TvV

Of registreer je om te kunnen reageren.