Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Kijktip: Nieuwsuur over 10.000 wachtende cliënten

'10.000 ouderen wachten op plek in zorginstelling'
Kijktip: Nieuwsuur over 10.000 wachtende cliënten

Bekijk hier de uitzending van Nieuwsuur.

Redactie TvV

Gerelateerde tags

3 reacties

 • C. V

  De tijd 50 jaar terug zetten kan niet in een paar jaar. Dit kun je als verzorgende en verpleegkundige niet als menswaardig meer zien. Je wordt pas op genomen als je bijna dood bent en verder zoek je het zelf maar uit. Dit is geen participatie maatschappij. Moeten de levenseinde klinieken hier door groter worden.
  Zorginstellingen vullen met vluchtelingen.
  Dit hebben de oudere die de maatschappij hebben opgebouwd niet verdient. Bestuurders hebben hier ook hun baan aan te danken.

 • Iris J Poland

  Sjonge, dit is toch niet te geloven. Deze man wordt betaald van ons zuur verdiende geld. Hier zijn geen woorden voor. Als ik zo zal werken ben ik de dezelfde dag nog op non- actief.

 • LTG van der Veeken

  Ik heb de uitzending met veel verbazing en irritatie zitten kijken. Vooral het feit dat er meer dan 10.000 mensen als 'wenswachtend' worden gelabeld vind ik echt bizar. Helemaal wanneer er gezegd wordt dat je je officieel niet voor meer dan 1 verpleeghuis in mag schrijven. Dan ben je toch helemaal niet wens-wachtend? Maak het mogelijk om bij meerdere verpleeghuizen in te schrijven! Dan lossen de wachtlijsten sneller op en kunnen de mensen die de zorg nodig hebben (en dus niet 'wens' wachtend zijn!!!) direct doorstromen naar het hoognodige plekje in het verpleeghuis.

Of registreer je om te kunnen reageren.