Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Handige dossiers voor verzorgenden ig

Tijdschrift voor Verzorgenden (TvV) heeft de meest interessante artikelen van de website verzameld in handige online dossiers. Zo kunnen verzorgenden ig op een makkelijke manier info over een bepaald onderwerp vinden.
In de dossiers vinden verzorgenden ig onder andere interessante info over dementie.
In de dossiers vinden verzorgenden ig onder andere interessante info over dementie. - Foto: iSTock

Verzorgenden ig vinden vooral praktische tips die direct toepasbaar zijn op de werkvloer interessant. Daarom heeft TvV een apart dossier samengesteld dat vol met tiplijstjes staat. Zo leer je als verzorgende ig bijvoorbeeld hoe je verwarring bij een delier kunt verminderen, hoe je zo nauwkeurig mogelijk verpleegkundig rekent, en wat je kunt doen om je cliënt beter te laten eten of drinken.

Verzorgenden ig en dementie

Andere interessante dossiers gaan over dementie, delier, mondzorg en de werkdruk van verzorgenden ig. Ook wordt er in een speciaal dossier aandacht gegeven aan de hervormingen langdurige zorg, en de consequenties hiervan voor verzorgenden ig.

Klik hierom de dossiers te bekijken.

Rhijja Jansen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.