Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Tijdschrift TvV

Tijdschrift voor Verzorgenden (TvV) is hét tijdschrift voor verzorgenden ig in Nederland. De meeste verzorgenden zijn werkzaam in de verpleeghuiszorg, maar je vindt ze ook in de thuiszorg en in de welzijnssector. TvV publiceert over actuele kwesties met betrekking tot verzorging. Denk aan kleinschalig wonen, dementie en basiszorg. Voor verzorgenden een ideale manier om bij te blijven bij alle nieuwe ontwikkelingen in de verzorging,en erkenning en herkenning te vinden bij collega's. Het tijdschrift TvV verschijnt tien keer per jaar. Ideaal voor verzorgenden die met TvV de schouders eronder willen zetten voor betere zorg!


Cover juni 2017

Deze maand inTijdschrift voor Verzorgenden (TvV) Hugo Borst en Carin Gaemers als gasthoofdredacteur  

Lachen met je cliënt

Humor in de zorg is heel belangrijk, óók wanneer je cliënt dementie heeft, vinden Carin en Hugo. Verzorgenden over grappige belevenissen met hun demente cliënt. 

Interview Hugo en Carin

Met hun manifest Scherp op ouderenzorg lieten Hugo en Carin de ouderenzorg op hun grondvesten schudden. Waneer zit hun taak erop? En hoe zwaar is hun strijd?

Verpleeghuizen, waar het wél goed gaat

Soms zijn de krantenkoppen zo negatief, dat we bijna vergeten dat het ook in veel verpleeghuizen heel goed gaat. Hugo en Carin openden een meldpunt voor de positieve verhalen uit de zorg. 

Nieuw boek van Hugo Borst

het boek Ma dat Hugo Borst schreef over zijn moeder met dementie, was een weergaloos succes. Nu is de opvolger verschenen: Ach Moedertje. Exclusief in TvV: een fragment uit dit nieuwe boek.

Mannen in de zorg

Carin was heel blij dat verzorgende Danny aan het bed van haar moeder stond. 'Want ook mannen zijn hard nodig in de zorg.' Drie zorgmannen vertellen over hun passie voor het vak

Wil je een abonnement op Tijdschrift voor Verzorgenden? Dat kan! Naar abonneren.