Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

AbvaKabo FNV eist 2 procent loonsverhoging voor cao ggz

Voor de nieuw overeen te komen cao GGZ hebben werkgevers en vakbonden de cao-inzetten uitgewisseld. AbvaKabo FNV eist 2 procent loonsverbetering, verhoging van de eindejaarsuitkering en afschaffing van de eigen bijdrage in de reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.
geldkistje

Abvakabo FNV richt zich vooral op het binden en boeien van werknemers. ‘De voorstellen van GGZ Nederland lijken op het eerste gezicht vooral gericht op het vergroten van de autonomie van de werknemer’, stelt bestuurder Elise Marlijn van Abvakabo FNV. ‘Al met al worden er voorzichtige stappen gemaakt richting een nieuwe cao GGZ. De intentie van zowel de vakbonden als de werkgevers is dan ook gericht op een constructief overleg.’

 

Beloningen en toeslagen

Abvakabo FNV richt ze zich vooral op de punten beloningen en toeslagen, reiskostenvergoeding, opleiding en ontwikkeling, fatsoenlijke contracten en voorspelbare inzetbaarheid voor medewerkers en de verbetering van de situatie van leerlingen en stagiaires.

 

Auteur: TvZ – Annelies Vermeulen
Bron: AbvaKabo FNV

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.