Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Als verpleegkundige kun je meer bereiken dan je denkt’

Verpleegkundige Jeroen Hendriks won dit jaar de prestigieuze Anna Reynvaan Wetenschapsprijs. Tijdens zijn workshop op de Nursing Experience in december wil hij je inspireren en laten zien hoe je kunt groeien als verpleegkundige. Ook staat hij stil bij de door hem opgezette poli Atriumfibrilleren.
‘Als verpleegkundige kun je meer bereiken dan je denkt’
Foto: A. Derks

‘Als individuele verpleegkundige kun je meer bereiken dan je misschien denkt,’ vertelt verpleegkundige Jeroen Hendriks in een interview in Nursing september. ‘Mijn tip daarbij is wel dat je de juiste mensen moet proberen mee te krijgen. Zoek naar verpleegkundige collega’s die net als jij iets zouden willen veranderen.’ Lees het volledige interview met Jeroen Hendriks in Nursing september (verschijnt op 6 september) of bestel meteen kaarten voor de Nursing Experience!

Nursing Experience

Tijdens de Nursing Experience (3 en 4 december, Ede) brengt Nursing je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en thema’s binnen de zorg. Meer informatie en aanmelden via www.nursingexperience.nl.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.