Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

App geeft info over infectiepreventie

Met de nieuwe app InfectionGuide voor de iPad en iPhone hebben verzorgenden altijd de meest actuele informatie over de noodzakelijke maatregelen bij een infectieuze patiënt beschikbaar.

InfectionGuide is een medische app voor iPad en iPhone. Het biedt directe toegang tot up-to-date kennis over ziekteverwekkers en infectieziekten. Hiermee kan direct antwoord worden gegeven op de praktische vragen van de werkvloer.

 

Isoleren 

Ziektebeeld, besmettingsweg, isolatiemaatregelen, eventuele bijzonderheden en behandeling zijn snel en eenvoudig op te zoeken. De app kost 8,99 euro. Voor het vullen met informatie hebben de initiatiefnemers zich ondermeer gebaseerd op de richtlijnen van de Werkgroep Infectiepreventie en informatie van de RIVM. Als je de app opent, verschijnt er een alfabetische lijst van alle bekende infectieziekten én van de ziekteverwekkers die deze ziekten veroorzaken.

 

Je kunt de app hier downloaden

 

Bron: Medical Facts

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.