Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Belangrijke prijs voor Nederlandse studenten verpleegkunde

De Nederlandse studenten verpleegkunde Sander Mantel en Renske Luntz (van ROC Horizon College) hebben een zilveren medaille veroverd tijdens de Europese kampioenschappen voor het vakmanschap (Euroskills).
Belangrijke prijs voor Nederlandse studenten verpleegkunde

In Lissabon namen de Nederlanders het op tegen nationale kampioenen uit zes andere Europese landen. Zo moesten ze in verschillende casussen hun capaciteit op het gebied van medische handelingen en communicatie met de patiënt aan een internationale jury tonen.

Beste leerling-verpleegkundige van Nederland
Begin 2010 wonnen Sander en Renske de voorronde van de Calibris ZorgTopperwedstrijd. Vervolgens streden zij samen met drie andere regionale winnaars om de titel beste leerling-verpleegkundige van Nederland (Calibris ZorgTopper). Sander, leerling-verpleegkundige aan het Zadkine in Rotterdam werd daar eerste. Renske, leerling-verpleegkundige aan het ROC Horizon, werd tweede. Beiden wonnen daarmee een ticket naar EuroSkills in Lissabon.

Bekijk hier een filmpje van de twee leerling-verpleegkundigen tijdens EuroSkills.

Door: redactie Nursing

Op de hoogte blijven? Volg nursing.nl op Twitter!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.