Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Beloning voor werven verpleegkundigen

‘Help ons aan verpleegkundigen en verdien 350 euro!', met deze leus probeert het Wit-Gele Kruis nieuwe verpleegkundigen te vinden.
Beloning voor werven verpleegkundigen

‘Met een gewone reclamecampagne kregen we niet veel respons. Dus moesten we op zoek naar een alternatief’, zegt Tamara Bekaert van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen. ‘Het geld dat we normaal investeren in reclame, besteden we nu aan deze premies. Dus wie iemand bij onze organisatie laat starten, krijgt 350 euro.’

Vijftig verpleegkundigen
Met de beloningen hoopt de organisatie vijftig nieuwe werknemers te vinden die aan de slag gaan in Antwerpen, Mechelen en Merksen. ‘Eerst liep de actie intern, wat ons al enkele nieuwe collega’s opleverde. Om het grote tekort in Antwerpen, Mechelen en Merksem nog beter op te vangen, besloten we de actie ook naar buiten te brengen’, licht Tamara toe.

De kandidaat moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen: ‘De verpleegkundige moet in het bezit zijn van een geldig diploma en moet ze na de proefperiode nog bij ons in dienst zijn om kans te maken op de premie.’ De actie maakt deel uit van de campagne ‘Wij winden er geen doekjes om’.

Het Nieuwsblad
Door: redactie Nursing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.