Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Beste zorgvernieuwingsidee krijgt 75.000 euro

Verzorgenden, verpleegkundigen, cliënten en mantelzorgers kunnen weer ideeën insturen voor de Nationale Zorgvernieuwingsprijs. De prijs bestaat uit €75.000 om het idee uit te voeren en is een initiatief van ZonMW en VSBfonds.

De prijs heeft dit keer als thema: Goed je te ontmoeten. ‘Juist als mensen elkaar ontmoeten, kunnen zij elkaar leren begrijpen, respecteren en inspireren. Daardoor is het makkelijker om met elkaar problemen aan te pakken die de gezondheid en het welzijn van mensen beïnvloeden. Het kan bijvoorbeeld gaan om de ontmoeting tussen zorgverlener en cliënt. Tussen vrijwilliger en professional. Tussen jong en oud. En tussen allochtoon en autochtoon. Zolang het maar een nieuw idee is en het bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van mensen’, aldus de initiatiefnemers van de Zorgvernieuwingsprijs.

Andere prijzen
Naast de prijs van € 75.000 maken andere inzenders ook kans op financiering. Zo krijgt een selecte groep kanshebbers hulp in het Zorgvernieuwingsatelier om hun plannen verder uitgewerkt te krijgen. Tevens worden zij in contact gebracht met potentiële financiers tijdens de Nationale Zorgvernieuwingsdag. Inzenden van jouw idee kan nog tot 18 april via http://www.nationalezorgvernieuwingsprijs.nl/.

Bron: NVZ

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.