Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De juiste werk & privé balans? Meld je aan voor het Vegro winkelevenement: Regisseur van je eigen leven!

Als medewerker in de zorg heb je vaak maar één passie: zorgen voor anderen. Een mooie eigenschap, maar soms wordt het allemaal iets teveel. Je verzorgt veel cliënten binnen een korte tijd, hebt tussendoor nog vergaderingen, en als je dan thuiskomt wacht er een berg met wasgoed, verdient je gezin de nodige aandacht en wil je af en toe nog gebruik maken van je sportschool abonnement. Tijd om de regie te pakken en aan de slag te gaan met jouw werk en privé balans tijdens onze winkelevenementen in maart.
Vegro winkelevenement

Uit onderzoek van VGZ blijkt dat zorgmedewerkers regelmatig stress ervaren. Het privéleven lijdt ook zeker onder het werk zegt 66% en zelfs 6% geeft aan emotioneel uitgeput te raken van zijn of haar werk in de zorg. Kortom, het is tijd om aandacht te schenken aan de werk-privébalans in de zorg.

Kom naar een Vegro winkelevenement bij jou in de buurt

We organiseren 16 winkelevenementen verspreid over het hele land, zo is er altijd een winkelevenement bij jou in de buurt. Tijdens deze evenementen ontvang jij praktische handvatten om weer regisseur van je eigen leven te worden. Op het programma:

De Leefstijl Academie
De Leefstijl Academie is ontstaan als antwoord op veranderingen in gezondheidszorg en de hoge werkdruk die hierbij komt kijken. Zij geloven dat een gezonde leefstijl over meer gaat dan gezonde voeding en bewegen. Een goede balans, dát is belangrijk. Maar hoe bereik je dat? Tijdens de winkelevenementen geven de docenten van De Leefstijl Academie je praktische tips over werk-privébalans.

Workshop mindfulness of stoelyoga
Het is belangrijk om af en toe even stil te staan bij jezelf. Met mindfulness en (stoel)yoga pak je dit moment en leer je hoe je het ook kan toepassen tijdens je werk.

Voorkom fysieke belasting
Werken in de zorg kan soms ook fysiek een aanslag op je lichaam zijn. Daarom demonstreren we handige hulpmiddelen die jouw werk een stukje makkelijker maken.

Waar & wanneer?

Waar: In één van de deelnemende Vegro Thuiszorgwinkels bij jou in de buurt
Wanneer: 2 t/m 26 maart
Tijd: 17:30 – 19:30 uur
Toegang: Gratis, inschrijven verplicht
Inclusief: Maaltijd en drinken
Aantal plekken:  +/- 25 per winkel

Meld je aan via https://www.vegro.nl/inschrijfformulier/regisseur-van-je-eigen-leven

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.