Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Deadline

Bloggende verzorgende Conny loopt voor het eerst tegen de keiharde deadline aan.

Ik ben nu al een poosje voor de nieuwsbrief van TvVonline aan het bloggen. Meestal over onderwerpen die ons als zorgverleners bezighouden. Zo’n tekst mag niet te lang worden en boeiend genoeg om de aandacht te trekken. Iedere week is het weer een verrassing waar het over gaat. Meestal lukt het mij om iets te vinden wat aan de voorwaarden voldoet om er een blog over te schrijven. Maar deze week is het voor het eerst dat ik tegen de deadline aanloop.

 

Zieken
Het is nu maandagmorgen en ik heb nog steeds niets. Ik heb een uiterst hectische week achter de rug. Zeven dagen achtereen met allemaal dagdiensten. Er zijn bij ons enorm veel zieken, zowel onder de cliënten als het personeel. En de bezetting is al zo marginaal. Iedereen van ons weet in welke toestanden je dan de zorg moet leveren. Ik ben na zo’n dienst helemaal opgebrand en heb geen energie meer over om wat dan ook te doen. Dus ook het schrijven van een blog is niet gelukt tot nu toe. Gelukkig ben ik vandaag en morgen vrij. Nou ja, vrij… Straks moet ik terug voor een vergadering van de vakgroep waar ik in zit. Morgenmiddag heb ik een verplichte scholing over de Normen  Verantwoorde zorg. Dus echt vrij ben ik niet. Tja, ik weet het, ik heb er zelf voor gekozen. En ik wil ook echt niet klagen.

 

Maar ik voel mij gesteund door de gedachte dat vrijwel alle collega’s soortgelijke ervaringen hebben.  Het gezegde zegt niet voor niets: gedeelde smart is halve smart!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.