Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties7

Eindelijk kinderverpleegkundige!

Ik ben geslaagd! Vanaf nu mag ik me officieel kinderverpleegkundige noemen!

Afgelopen woensdag mocht ik dan eindelijk mijn diploma in ontvangst nemen. Na een zware periode van 15 maanden was daar mijn einddoel in de vorm van een diploma.

Een zware studie, dat was het zeker. Mijn sociale leven en mijn lief hebben het echt soms zwaar te stellen gehad. De combinatie werken/leren en ook de combinatie van school met daarnaast de eisen die de afdeling stelt waren niet altijd makkelijk.

Het heeft bloed, zweet en vooral tranen gekost. De donderdagavonden met de afstudeerclub waarover ik jullie vorige week vertelde, waren naast heel hard werken ook een moment van relativeren, spuien en délen. Een duidelijk doel hield ik voor ogen wanneer ik het even niet meer zag zitten; wanneer ik weer heel veel moest in te weinig tijd. Wanneer ik het niet meer gebolwerkt kreeg. Want ik wilde absoluut slagen! Faillure is never an option, zoals een goede vriend van mij vaak zegt. Dat was ook wel mijn motto.

En bij een diploma hoort natuurlijk een feestje! Woensdagavond zijn we met een selecte club uit eten geweest en donderdagavond hield ik thuis een klein feestje. Want het moet natuurlijk gevierd worden. Eindelijk tijd voor ontspanning! Als cadeautjes kreeg ik dan ook vooral dingen voor ontspanning, kaarsen, boeken, badspullen.

Die rol als lerende mag ik nu achter me laten. Maar er valt natuurlijk altijd te leren. Ik ben een beginnend kinderverpleegkundige. Vol enthousiasme begin ik dan nu echt! Wat heb ik er zin in! Wat een heerlijk vak is dit!

7 REACTIES

 1. Hey Noortje!
  Wat grappig, ik zie nu ineens dat jij hier een stuk geschreven hebt. Leuk joh!
  Ik heb je live al gefeliciteerd, echt kei goed van je!!
  Hopelijk kom ik je snel tegen, jij als kinderverpleegkundige en ik als O&G verpleegkundige….
  Geniet van je welverdiende papiertje!
  X Wiesje

 2. Lees alle reacties
 3. he noortje geweldig. Van harte gefeliciteerd. eindelijk weer een sociaal leven. Die mis ik nu wel een beetje. Ik ben nu leerling kinderverpleegkundige en moet vaak dingen af zeggen. FF een eenzaam jaartje maar gelukig houden de kinderen en het gezin leven in de brouwerij!
  Veel werk plezier gewenst!

 4. he noortje geweldig. Van harte gefeliciteerd. eindelijk weer een sociaal leven. Die mis ik nu wel een beetje. Ik ben nu leerling kinderverpleegkundige en moet vaak dingen af zeggen. FF een eenzaam jaartje maar gelukig houden de kinderen en het gezin leven in de brouwerij!
  Veel werk plezier gewenst!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.