Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Feestje

Het Catharina ziekenhuis bestaat 35 jaar. Reden voor een feestje dus.
Feestje

Ons ziekenhuis viert haar jubileum op Aquabest, een recreatiemeer hier in de buurt. De hele locatie hebben ze afgehuurd en er bevinden zich vijf verschillende area’s, waaronder een dance-, salsa-, coktail-, caribean- en natuurlijkde de main area. Extrema outdoor, een dancefestival dat op dezelfde locatie jaarlijks wordt gehouden, is er niks bij. Op iedere hoek andere muziek, heerlijk om zo eens een rondje over het terrein te lopen.

Met een aantal collega’s had ik afgesproken. Meteen bij binnenkomst werden we verrast met heerlijke hapjes, drankjes en cocktails. Op de dancearea draaide onder andere Erick E en Sydney Samson.

Er waren ook voor de niet-dance liefhebbers genoeg ander vermaak. Zo had ons ziekenhuis zijn eigen ‘Idols’ Catharina’s got talent georganiseerd. Ook kwamen Dries Roelvink en Natalie van Idols een paar nummers zingen.

Omdat ik ook op de longafdeling van ons ziekenhuis heb gewerkt was het heel erg leuk om ook die collega’s weer eens uitgebreid te spreken. En ook met mijn vriendin, die inmiddels op de IC werkt, heb ik heerlijk gedanst en gekletst.

Op iedere hoek was er wel een ander hapje of drankje te vinden. Verschillende cocktails, maar ook lekkere hapjes, barbecue, friet, broodjes haring en zelfs mijn vrienden van Ben & Jerry’s waren te vinden. Het was uitermate goed verzorgd!

Heel leuk om je team ook op een andere manier te leren kennen. Mensen die normaal vrij rustig zijn gaan nu ineens helemaal los. Voor de teambuilding was het zeer waardevol.

Op naar het volgende feestje!

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.