Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Het is volbracht!

Het Nursing Event 2006 was een doorslaand succes. Met 2500 bezoekers heeft het grootste verpleegkundige evenement van Nederland haar bestaansrecht bewezen.
Het is volbracht!

En dat is maar goed ook, want vanaf 1996 (toen nog Nursing Praktijkdagen) heb ik het Nursing Event bezocht, als bezoeker, als standhouder, workshopleider, discussieleider en cabaretier, en ik zou het heel erg missen als het er niet meer was. Het zou net zoiets zijn als een infuus zonder slang, een spuit zonder naald, een verband zonder pleisters. Het hoort bij de maand december en dat moet zo blijven.

Toch voel ik me een beetje weemoedig, ik voel me als wanneer ik de kerstboom moet aftuigen, alsof een winterdepressie onafwendbaar is. Want het Nursing Event 2006 is na 1875 liter koffie, 930 liter thee, 2500 draagtassen, 30.000 flyers, 16.000 pennen, 100 sprekers, 70 workshops, 3 ochtendsymposia, 4 seminars, 7500 broodjes, 1200 bekers karnemelk en 800 bekers melk volbracht.

Maar ondanks mijn treurige gevoel is er voor mij geen zwart gat: ik ga op volle kracht verder 2007 in. Er komen prachtige congressen aan, zoals het 9e Dermatologisch Congres op 12 januari, een stoma- en incontinentiezorgcongres, het Wondzorgcongres, een congres over acute zorg, het Thuiszorgcongres… En, gelukkig, in december organiseren we weer het Nursing Event, met een uitgebreid workshopprogramma en (uiteraard) grotere zalen! Noteer alvast in je agenda: 14 en 15 december.

Een goed 2007 toegewenst!

PS: Ook weemoedig? Nazorg is te vinden via deze fotopagina.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.