Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Nursing Event

Wie komt er op mijn feestje? Welke plegen wagen die jolige reis met een potje vaseline (vet) naar Utrecht?

Zwemkleren mag je thuis laten, maar kom gerust in strijdkleuren. Met het hele team (behalve de stumpers die moeten werken) in het wit of als jezelf zingend over nachtzusters. Kom informatie slurpen en ervaringen uitwisselen, laat je verrassen of kom koe-knuffelen op het Nursing Event.

Wie komt er op mijn koffie? Of met mij eten en dan kauwend over poep, pies en andere excreta kletsen. Zonder kokhalzende partners of jengelende kinderen. Gewoon broeders en zusters onder elkaar. Wetend wat ‘pneumonie’ of ‘venflon’ betekent of waar een catheter à demeure hoort. Even niets uitleggen en je niet inhouden. Gewoon de hele dag verpleegpraatjes en beroepsgeheimen.

Welke bloglezers komen mij eens ‘live’ de waarheid zeggen op vrijdag 12 december? Wie komt met verfrissende ideeën voor weer een maand vraaggestuurde vakliteratuur? Wie daagt Nursing uit om er nóg iets mooiers van te maken? Wie komt met mij vooraan zitten in een klas over palliatieve sedatie of seksuele intimidatie, humor of huilen? Lastige vragen stellen: ‘Juf, mag ik plassen?’

Vorig jaar liet ik mijn portret tekenen en mijn aura lezen. Ik kreeg gratis van-allesjes en adviezen. Dit jaar kun je horen waar je het meest kunt verdienen. Vragen hoe je de strijd aan kunt binden met de efficiënte, pleegonvriendelijke zorgmarkt. Zoek vakbonden op en hoor experts uit en maak van jezelf een vakgigant. Zo één waar ze wel meer waardering voor móeten uiten. Kom je?

2 REACTIES

  1. hallo,,
    ik was zeer onder de indruk van de workshop humor in de zorg 🙂 er zijn daar ook foto’s gemaakt heeft iemand enig idee waar ik deze kan vinden..
    voor de mensen wie niet zijn geweest jullie hebben zeker wat gemist het was de moeite waard.

  2. Lees alle reacties
  3. Ik ben gisteren heen geweest en vond het erg leuk!! Wel jammer dat ik niet naar alle workshops kon waar ik graag heen wou, omdat er veel op hetzelfde tijdstip zijn! Misschien een tip voor volgend jaar, om het meer te spreiden over de dag! Ook een idee om te vermelden dat je al een stuk eerder bij de ‘beurs’ terecht kon, hadden we nu jammer genoeg weinig tijd voor!
    Maar verder was het top!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.