Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Serieuze keuzes in dit werkende leven

Als werkende heb je te maken met bepaalde aspecten waar je hiervoor niet echt weet van had. Niet dat ik nu zo wereldvreemd ben, maar ik ben niet echt gewend om mijn zomervakantie al in december vast te leggen..

Je zou kunnen stellen dat ik nu behoor tot een bepaald wereldje, waarin je volwassen keuzes moet gaan maken en waarin zo’n beetje lanterfanten niet meer tot de mogelijkheden behoort.

Ik kwam laatst tot de ontdekking dat ik al dagen op eigen initiatief sommen aan het oefenen was voor de cursus Intraveneuze Medicatietoediening, omdat ik gewoon heel graag die toets in een keer wil halen. Nee, niet omdat een docent dat van me vraagt. En nee, ook niet omdat ik die studiepunten nodig heb.

Het legendarische moment is aangebroken dat ik gewoon echt graag een goed cijfer wil halen. Voor mezelf! En dat ik nu geneigd ben om mijn oude docent hierover een briefje te schrijven, maakt dan even niet uit.

Tegelijk met mijn gedachten en gezwijmel over mijn werkende en volwassen leven,
(ik ben al een tijd volwassen hoor, begrijp me niet verkeerd) kon ik vorig jaar een keuze opgeven voor mijn kerstpakket. We moesten kiezen uit pak ‘m beet 50 cadeaus. Ai, keuzes maken is niet mijn sterkste kant.

Midden in mijn gedachten over hoe serieus mijn leven is, maakte ik een verantwoorde ‘kerstpakketkeuze’. Jawel, ik ging voor de boormachine. Toen ik trots hierover mijn vader en vriend informeerde, waren ze net zo verbaasd als ik.

En nu dat ding eenmaal in mijn kast ligt, had ik toch liever een doos met zaagsel en heel veel eten gehad. Ach, eind 2011 ga ik voor een BLOND servies of een dagje sauna.

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.