Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verwendag

Toen verzorgende Conny zelf nog student was, had ze een wel héél originele stage-opdracht bedacht.

Gisteren vroeg een stagiaire aan mij of ik tijdens mijn eigen stageperiode een opdracht met activiteiten met bewoners moest doen tijdens mijn opleiding. Ik vertelde haar dat ik toen een leuk idee had bedacht en dit samen met andere leerlingen had uitgewerkt. Wij zouden voor de vrouwelijke cliënten een verwenmiddag organiseren. Voor de mannen hadden wij een filmavond gepland.

 

Voetbalwedstrijd 

Er werd een video vertoond met een voetbalwedstrijd uit vervlogen tijden. Vooraf hadden wij gevraagd welke wedstrijd men nog een keer wilde zien. Tijdens en na de wedstrijd kwamen de verhalen los.  De mannen waren het met elkaar over eens; vroeger werd er beter door het Nederlandse elftal gevoetbald. Met koffie en een flesje bier voor de liefhebbers was het voor degenen die de wedstrijd zagen een geslaagde avond.

 

Beautymiddag

Het werd een groot succes, de beautymiddag voor de vrouwelijke cliënten. Deze bestond uit nagels lakken, opmaken, haren kappen, gezichtsmassage enz. De opkomst was groot, meer dan we verwacht hadden. Er werd veel gelachen want wij waren natuurlijk amateurs en geen echte schoonheidsspecialisten. Maar dat maakte niet uit, iedereen genoot ervan en vooral de cliënten. Het resultaat mocht er zijn en er werd een foto van ons gemaakt als herinnering. We kregen voor deze opdracht een mooie beoordeling. Het leuke van dit project was dat de bewoners aangaven om dit vaker te doen.

 

Eigen opdracht

Mijn stagiaire vond het een geweldig verhaal. En ze vroeg of ik bezwaar had om dit voor haar eigen opdracht te gebruiken. Uiteraard heb ik daar niets op tegen, integendeel!

 

Weet jij nog welke stage-opdracht je hebt gedaan voor school? Laat je reactie hieronder achter!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.