Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Boek van de maand: Handboek Wondzorg

Handboek wondzorg levert een bijdrage aan het comfort van de patiënt met een wond en aan de optimalisering van de wondzorg.
Handboek Wondzorg

Duidelijker, handiger, actueler. Drie in één. Het Handboek wondzorg is een geactualiseerde bundeling van het Basisboek wondzorg en Specifieke wondzorg deel 1 en 2, oorspronkelijk uitgebracht in 1997. Kleurenillustraties ondersteunen de veelal herschreven theorie. Bovendien zijn de belangrijkste wondzorgontwikkelingen van de afgelopen zes jaar in de tekst verwerkt. Een praktische toevoeging is de productbijlage die samen met wondproductfabrikanten is samengesteld.

 

Deze volledig herziene uitgave is een praktisch handboek voor zorgverleners. Het is bijzonder geschikt voor gebruik in de extra- en intramurale zorg. Daarnaast kan het boek uitstekend dienstdoen als studieboek in het reguliere verpleegkundeonderwijs en bij wondzorggerelateerde nascholingscursussen.

 

Dit boek behandelt de theoretische achtergronden van de huid en gaat in op specifieke wondtypes zoals decubitus en brandwonden. Tevens beschrijft deze uitgave wondpijn en de relatie tussen wondzorg en voeding. Dit boek geniet de ondersteuning van de Belgische Woundcare Consultant Society (WCS).

 

Bestel nu dit handige boek.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.