Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Boek van de maand: Zakwoordenboek van de ouderenzorg

Het Zakboek van de Ouderenzorg bevat informatie over onderwerpen die specifiek met de oudere zorgvrager te maken hebben.
Zakboekwoordenboek van de ouderenzorg

Het zakwoordenboek bevat informatie zoals wetgeving: AWBZ, BOPZ en WMO, zorgvormen, mantelzorg, woonvoorzieningen, ouderdomsziekten, hulp- en geneesmiddelen, euthanasie, palliatieve sedatie, wel of niet reanimeren, handelings- en wilsonbekwaamheid, erfrecht en succesierecht.

Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod aan de hand van meer dan duizend alfabetisch gerangschikte trefwoorden en twee tabellen met informatie over hulpmiddelenvoorziening en geneesmiddelen.

 

Het zakboek is bedoeld voor alle professionele zorg- en hulpverleners die rechtstreeks met de ouder wordende zorgvragers te maken hebben. Daarnaast voor iedereen die hierbij betrokken is of er in geïnteresseerd is: mantelzorgers, vrijwilligers, kinderen van ouderen en de ouderen zelf.

 

Auteur: Janus Jochems, Fred Joosten en Kees Jan Fluijt

ISBN: 9789062286584

Pagina’s: 420

Prijs: € 33,50

 

Bestel hier dit handige zakwoordenboek.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.