Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Buurtzorg opnieuw beste werkgever

Buurtzorg Nederland is opnieuw uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie 'bedrijven met meer dan 1000 medewerkers'.
Foto: ANP Bas Czerwinski
Foto: ANP Bas Czerwinski

Vorig jaar werd Buurtzorg ook al verkozen tot beste werkgever. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen, is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers over het werkgeverschap van een organisatie. De zorgorganisatie haalt in het jaarlijkse onderzoek van Effectory en Intermediair naar de beste werkgever van Nederland een score van 8,7.

Reactie Jos de Blok

Tegen Zorgvisie zegt Buurtzorg-bestuurder Jos de Blok dat hij had verwacht dat de score lager zou zijn door alle veranderingen in de zorg: de overgang van de wijkverpleging naar de Zorgverzekeringswet en de bijbehorende herindicatie van alle cliënten. ‘Ik had verwacht dat dit onrust zou geven binnen onze organisatie en dat die zich zou vertalen in een lagere tevredenheid. Maar dat effect heeft zich niet voorgedaan. Dat stemt tot tevredenheid.’

1 REACTIE

  1. Proficiat buurtzorg!!
    Maar ook zeker een vermelding waart bij Nursing dat de organisatie waar ik werk de beste werkgever is geworden met bedrijven met minder dan 1000 werknemers !!!!Ook het gouden keurmerk hebben je voor de 2e keer behaald !!!
    Trots om hier te mogen werken bij Stichting Sint Jozefoord in Nuland .J.Last-Schouten.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.