Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Buurtzorg wederom beste werkgever

Voor de tweede maal is Stichting Buurtzorg Nederland de beste werkgever in de categorie meer dan 1000 medewerkers.

De score van Buurtzorg Nederland is weer iets hoger dan vorig jaar. ‘Professionals kunnen zich focussen op de patiënt. Zij hebben de vrijheid om hun cliënten op hun manier te behandelen en zitten niet vast aan protocollen.’ Dat zegt Award-winnaar Jos de Blok, oprichter van Stichting Buurtzorg Nederland. Buurtzorg haalde de hoogste score voor algemene tevredenheid: een 9,0. Vorig jaar won Buurtzorg nog met een 8,7.

 

Tevredenheid verzorgenden

Deze resultaten komen uit het Beste Werkgeversonderzoek van Effectory en VNU Vacature Media. Aan het onderzoek hebben 269 organisaties deelgenomen. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. De respondenten zijn ondervraagd over hun werkzaamheden, arbeidsomstandigheden, collega’s, leidinggevenden, beloning en ontwikkelingsmogelijkheden. Andere winnaars: in de categorie minder dan 1000 werknemers: Geas Energiewacht uit Enschede. Snelle stijgers: Ordina en Fox-IT Delft.

 

Bron: Buurtzorg Nederland

 

Lees ook:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.