Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Campagne beroepstrots van start

ZEIST - Op woensdagmiddag 5 juli aanstaande verricht mevrouw Clémence Ross-Van Dorp, staatssecretaris van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport uur de kick-off van de beroepstrotscampagne ‘Trots op de Zorg’. Dit vindt plaats op het terrein van woonzorgcentrum WZH De Strijp-Waterhof in Den Haag.

De campagne is een initiatief van het Ministerie van VWS en valt onder de vlag van ‘Zorg voor Beter’. Voornaamste doelen zijn het verbeteren van het imago van het beroep ‘zorgverlener’ en het bewust maken van zorgverleners van trotsmakende aspecten van het beroep verpleegkundige of verzorgende.

AVVV
De campagne wordt vormgegeven door de AVVV, Algemene Vereniging Verpleegkundigen en Verzorgenden, STING, de Landelijke Beroepsvereniging Verzorging, NMVV, het Nationaal Museum Verpleging en Verzorging,  en brancheorganisatie Actiz (voor thuiszorg en verpleeg- en verzorgingshuizen, voorheen Arcares en Z-org).

Zusters on tour
Onderdeel van de campagne zijn de ‘Zusters on tour’, een speciaal uitgeruste bus die een jaar lang langs verpleeg- en verzorgingshuizen trekt en ter plekke een theatershow organiseert voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.