Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Cd-rom Veilig werken cytostatica in thuiszorg

IKW (Integraal Kankercentrum West) werkt aan een cd-rom rond veilig werken met cytostatica in de thuiszorg. Deze zal op 9 december verschijnen, samen met een richtlijn voor het veilig omgaan met cytostatica thuis.

 

Verpleegkundige interventies
De inhoud is onderverdeeld in de verschillende werkzaamheden, van huishoudelijke handelingen tot specialistisch verpleegkundige interventies. Foto’s tonen de situaties bij de cliënt thuis. De cd-rom legt de handelingen uit die verricht moeten worden, evenals de veiligheidsmaatregelen en beschermingsmiddelen.

Bussemaker
Op 9 december wordt de cd-rom gepresenteerd tijdens een symposium in de Reehorst in Ede. Staatssecretaris Bussemaker overhandigt het eerste exemplaar aan Marian Kaljouw, voorzitter van V&VN.

Door: redactie Nursing
V&VN

Lees ook:

 

1 REACTIE

  1. Dit vind ik een heel goed initiatief! De patiënt kan gewoon thuis behandeld worden. Dit is niet alleen heel plezier voor de patiënt maar het is ook nog eens veel goedkoper.
    En dus om deze zorg op een hoog nieveau te houden/ brengen is een CD-rom een uitstekend hulpmiddel.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.