Nursing Brein College

Bekijk nu het eerst volgende Brein College op 18 juni 2021 te Utrecht >

Ons brein is een machtig mooi instrument. Maar hoe werkt het precies? Het is razend interessant en handig als je verbanden kunt leggen tussen het brein en bepaald gedrag. Zo kun je mensen met een neurologische aandoening uitdagen en verrijking bieden. Daarnaast kun je patiënten die zich eenzaam en neerslachtig voelen weerbaarder maken en ze leren hoe ze hun geluksgevoel kunnen kietelen. Dit alles en nog veel meer leer je op het Nursing Brein College. Het eerst volgende Brein College vindt online plaats op 18 juni 2021 in het Beatrix Theater, Utrecht.

Regelmatig is hij op televisie te zien over allerlei ‘brein’ onderwerpen. Maar op 14 januari en op 18 juni 2021 is prof. dr. Erik Scherder er exclusief voor jou. Hij neemt je mee op een fascinerende reis langs de anatomie van de hersenen. Je ontdekt hoe het brein werkt, wat er gebeurt bij neurologische aandoeningen en hoe je door een beter ‘breinbegrip’ beter wordt in je werk. Bekijk het programma.
Met:

Nursing Brein College - Prof. dr. Erik Scherder Nursing Brein College - Prof. dr. Meike Bartels Nursing Brein College - Ervaringsdeskundige Nursing Brein College - Muziek -Isaac Bullock
Prof. dr. Erik Scherder, neuropsycholoog Prof. dr. Meike Bartels, geluksprofessor Paul Muller, ervaringsdeskundige Isaac Bullock, muzikant

 

Dit congres is gemiddelde met een 8,0 beoordeeld! Dit vonden de deelnemers ervan:

“De manier hoe Erik Scherder vertelt en je bij de les houdt is echt fantastisch en ook mooi om te zien hoe laagdrempelig hij is wat vragen betreft. Heel leuk!”
“Leuk dat het college actief was.”
“Erg interessant. Goed om een ‘ patiënt’ zijn verhaal te horen!”


Voor Wie?

Het Breincollege is een congres voor verpleegkundigen die hun kennis over anatomie van het brein willen vergroten en de inzichten daaruit willen inzetten in hun werk.