Nursing WebTV ‘Sterk in je werk in crisistijd’

in samenwerking met VGZ
Nursing WebTV Sterk in je werk in crisistijd

In deze coronatijd wordt er veel gevraagd van verpleegkundigen. Het gevolg: hoge werkdruk, meer agressie, intensieve zorg, angst, verdriet en rouw.

Misschien vind je het lastig dat je niet altijd meer de beste zorg kunt leveren, volgens jouw hoge standaarden. Pittige zaken om mee te dealen. Hoe blijf je sterk staan in crisistijd? Hoe neem je beslissingen onder druk? Hoe geef je je grenzen aan? En hoe kunnen jij en je collega’s elkaar steunen? Daarover gaat de nieuwste WebTV van Nursing, in samenwerking met VGZ.

In de gratis Nursing WebTV ‘Sterk in je werk in crisistijd’ gaat Joost Hoebink, vaste dagvoorzitter bij Nursing Congressen, het gesprek aan met o.a. Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, en Barbara Oppelaar, mede-eigenaar en trainer bij Ervarea.
Stel je vraag aan Diederik Gommers
Tijdens de uitzending zullen er kijkersvragen behandeld worden. Je kunt je vragen nu alvast insturen naar Manouk Mens (manouk.mens@bsl.nl).
Tip: Stel je vraag in een videoboodschap en maak kans om in de uitzending te komen!

Welkom door Joost Hoebink

In gesprek met Diederik Gommers
Tijdens de uitzending zullen er kijkersvragen behandeld worden. Je kunt je vragen nu alvast insturen naar Manouk Mens (manouk.mens@bsl.nl).
Tip: Stel je vraag in een videoboodschap en maak kans om in de uitzending te komen!

Sterk in je werk
Hoe kun jij sterk staan tijdens deze crisis? Hoe ga je om met lastige situaties waar je tegenaan loopt? Wat is de kracht van je gedachte?
Barbara Oppelaar, mede-eigenaar en trainer bij Ervarea, zeer goed beoordeelde spreker bij Nursing Congressen

Peer support: elkaar collegiaal ondersteunen, hoe doe je dat? Longarts Sander de Hosson is ook even live in de uitzending en helpt je hierbij op weg!

Vrolijke noot: de invloed van muziek op je humeur
Muziek kan je in deze tijd veel steun bieden, het kan de hersenen op een positieve wijze activeren en op deze manier stress en angst verminderen. Hoe dit werkt, wordt in deze vrolijke lezing uitgelegd.
Manon Bruinsma, neurologisch muziektherapeut en voorzitter Music & Memory

Welke muziek geeft jou steun in deze tijd? Heb jij een mooi werk gerelateerd verhaal dat met muziek te maken heeft? Dien het in via een videoboodschap en maak kans om in de uitzending te komen! Mail het naar: Manouk Mens (manouk.mens@bsl.nl).

Nursing WebTV ‘Sterk in je werk in crisistijd’ in samenwerking met VGZ

Voor wie?
Nursing WebTV is er voor alle verpleegkundigen en ook interessant voor overige zorgprofessionals.

Tarief
Gratis

De volgende accreditatie is toegekend:
– Kwaliteitsregister V&VN (1 punt)

Deze WebTV is een samenwerking tussen Nursing en VGZ
De IZZ Zorgverzekering door VGZ is dé zorgverzekering op maat gemaakt voor mensen in de zorg. Met ruime vergoedingen voor zorg waar zorgmedewerkers behoefte aan hebben. Juist in deze coronatijd heeft VGZ extra aandacht voor mentale zorg voor zorgmedewerkers. Met workshops, tips en online psychische hulp. En nu met deze WebTV ‘Sterk in je werk in crisistijd’ in samenwerking met Nursing.

Contact:

Vragen over de inhoud van het programma?

Christa van den Hurk (Portfoliomanager)
M: 06 – 12 56 78 75
E: christa.van.den.hurk@bsl.nl

Vragen over je inschrijving?

Manouk Mens (Eventcoördinator)
T: +31 (030) – 63 83639
E: manouk.mens@bsl.nl