Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Daag jezelf uit met de Nursing Challenge en win

Nursing daagt alle verpleegkundigen in Nederland en Vlaanderen uit om mee te doen met de Nursing Challenge. De Nursing Challenge bestaat uit een reeks van vier kennistoetsen en een spannende finaleronde tijdens het Nursing Event op 10 december 2010.

Hoofdprijs: een reischeque

De verpleegkundige die de toetsen het best heeft gemaakt en de finale met glans heeft doorstaan, wint de titel Nursing Verpleegkundige van het Jaar 2010. En natuurlijk de hoofdprijs: een reischeque ter waarde van 2000 euro! De tweede prijs is een cheque van 1000 euro en de derde prijs een reischeque van 500 euro. En je mag helemaal zelf bepalen welke bestemming het wordt.

Meedoen aan de Challenge

De Nursing Challenge is op 12 mei 2010 gestart, op de Dag van de Verpleging met toets nummer 1 over anatomie en fysiologie.
Toets 2 over verpleegkundig rekenen is 1 juni 2010 online gegaan, toets 3 over klinisch redeneren op 1 september 2010. De laatste toets gaat over de verpleegkundige praktijk en die is vanaf 1 oktober 2010 online. Het is de bedoeling dat je alle vier de toetsen maakt. Pas dan maak je kans op de prachtige prijzen. Mocht je nog niet zijn begonnen met de toetsen, dan kun je dat alsnog doen. Iedere toets blijft gewoon online staan.

Nursing Top 100

De Nursing Challenge is een nieuw initiafief van Nursing. Voorheen stond deze wedstrijd bekend als de Nursing Top 100, waarbij je een collega kon nomineren voor de titel Nursing Verpleegkundige van het Jaar. Dit jaar hebben we de strijd dus over een andere boeg gegooid.

Accreditatiepunten

De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door platform voor online zorgcursussen E-Nursing. Verpleegkundigen die deelnemen, krijgen accreditatiepunten bijgeschreven in het Kwaliteitsregister V&V.

Ga direct naar toets 1: anatomie en fysiologie

Ga direct naar toets 2: verpleegkundig rekenen

Ga direct naar toets 3: klinisch redeneren

Ga direct naar toets 4: de verpleegkundige praktijk

Succes!


De Nursing Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door
 

    

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.