Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De mooiste zorgfilmpjes nu op één plek

Onlangs is de filmpjespagina compleet vernieuwd. Hier verzamelen we allerlei leerzame, ontroerende, inspirerende en prachtige filmpjes voor verzorgenden en verpleegkundigen.
De mooiste zorgfilmpjes nu op één plek

De pagina is ingedeeld in verschillende categorieën, die interessant zijn voor verzorgenden en verpleegkundigen. In de categorie ‘Dementie‘ vind je bijvoorbeeld de filmpjes ‘Lama therapie voor dementerenden’, ‘Dementerenden op de fiets‘ in een verpleeghuis, en ‘Alzheimer eerder ontdekt door enzym‘. In de categorie ‘Praktisch‘ vind je onder andere een filmpje van verzorgenden die praktische tips geven tegen agressieve cliënten.

Grappige filmpjes

Maar er is ook ruimte voor luchtiger onderwerpen. Zo vind je in de categorie ‘Bijzondere ouderen‘ een 92-jarige man die prachtig opera zingt, kun je in de categorie ‘Humor‘ een lipdub filmpje van verzorgenden in het verzorgingshuis bekijken, en staat in een categorie ‘Bekende Nederlanders’ een filmpje van Dennis en Valerio die testen hoe het voelt om een oud lichaam te hebben. Elke week komt er een nieuw interessant filmpje bij.

Klik hier om de compleet vernieuwde filmpjespagina te bekijken

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.