Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Doe mee aan de Nursing Challenge en win

Honderden verpleegkundigen deden al mee aan de Nursing Challenge door de kennistoetsen te maken. Heb jij al een poging gewaagd?
Doe mee aan de Nursing Challenge en win

Q&A over de Nursing Challenge

Wat is de Nursing Challenge?
Deelname aan de Nursing Challenge betekent dat je drie online kennistoetsen met goed gevolg moet afronden. De beste deelnemers gaan door naar een spannende finaleronde op het Nursing Event in december 2011. De toetsen zijn speciaal voor de Nursing Challenge ontwikkeld en je kunt er accreditatiepunten mee verdienen voor het Kwaliteitsregister V&V.

Voor wie?
De Nursing Challenge is er voor iedere verpleegkundige die de uitdaging aandurft. Ook studenten verpleegkunde kunnen dit jaar meedoen. Voor hen is er een speciale aanmoedigingsprijs.

Meedoen?
Stap 1: vanaf 1 september staan de drie kennistoetsen online op www.e-nursing.nl (Kijk bij E-nursing op het cursusoverzicht bij het thema Verpleegkunde algemeen.)

Toets 1
: anatomie & fysiologie

Toets 2: klinisch redeneren

Toets 3: de verpleegkundige praktijk

Stap 2: Registreer je bij www.e-nursing.nl.

Stap 3: Maak alledrie de toetsen (alleen als je ze alle drie met goed gevolg hebt afgelegd, kom je in aanmerking voor de prijzen).

Stap 4: Je hebt tot eind oktober 2011 de tijd om de toetsen te maken. Om kans te maken op een finaleplaats moet je alle drie de kennistoetsen gemaakt en gehaald hebben!

De prijzen
De winnaar van de Nursing Challenge maakt kans op een reischeque ter waarde van 2000 euro. Uiteraard krijgt de beste student een speciale aanmoedigingsprijs.

Finale
Nursing Challenge De finale van de Nursing Challenge zal plaatsvinden op hét praktijkcongres voor Verpleegkundigen, het Nursing Event in de Reehorst in Ede. Hier zal blijken dat niet alleen vakinhoudelijke kennis en kunde belangrijk is voor een goede Verpleegkundige van het Jaar, maar dat sociale en agogische vaardigheden ook niet mogen ontbreken. Het eindoordeel is in handen van een deskundige jury.
De finale op het Nursing Event vindt dit jaar plaats op 8 december 2011 in de Reehorst in Ede. Houd deze datum dus vast vrij in je agenda! www.nursingevent.nl

Heb je nog vragen, opmerkingen? Volg de Challenge op Twitter: @nursingchalleng of gebruik de hashtag #nursingchallenge of mail nursing@reedbusiness.nl o.v.v. Nursing Challenge

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.