Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Een collega neemt spullen van het werk mee om te verkopen op Marktplaats. Wat moet ik doen?

Ik weet (want ik doe de administratie) dat hij deze spullen niet afrekent en laat verdwijnen in de computer (hij is een van de drie die weet hoe dat werkt). Ik heb bewijs! Nu is het zo dat hij het lieverdje van de baas is en als enige van het personeel een extraatje krijgt vanwege zijn harde werken… Ik ben woedend en weet niet wat ik nou moet doen! Moet ik melden dat hij steelt? Help…

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.