Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Energieke leidinggevende

Het eerste zorgboeket is uitgereikt aan leidinggevende Inge Kroot, die -ondanks haar nieuwe baan- in de drukke zomerperiode haar oude collega's bijstaat.
bloemetje

Het is druk in de zomerperiode, dat merkt ook verzorgende Aafje Looren de Jong die werkt in zorgcentrum Noorderkroon in Den Bosch. ‘Veel collega’s zijn met vakantie en we zijn net verhuist naar een andere locatie.’ Daarom werd leidinggevende Inge Kroot gebeld, die sinds 2008 voor een andere stichting werkzaam is. Inge zei ‘ja’ en helpt haar ex-collega’s hiermee uit de brand. Afke: ‘Dat Inge nu naast haar huidige baan bijspringt bij ons, vinden wij geweldig. En niet eens als leidinggevende, maar gewoon aan het bed. Da’s toch super? Een betere persoon voor dat bloemetje is er volgens mij niet.’

 

Inge zelf is stomverbaasd als zij tijdens het werk verrast wordt met een fleurige bos bloemen. ‘Ik vind het ontzettend attent dat mijn oud-collega’s hieraan denken, en mijn hulp zo waarderen’, zegt ze. ‘Toen ik gevraagd werd om bij te springen, hoefde ik niet lang na te denken. Dit is een geweldig team, net als het team bij mijn nieuwe werkgever. Als ik iets voor mijn oud-collega’s kan betekenen, is dat toch alleen maar heel erg mooi?’

 

Wil jij een collega opgeven voor het zorgboeket? Klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aafje verrast Inge met het zorgboeket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Ik dacht dat Hennie Huisman tevoorschijn zou komen’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haar oud-collega’s zijn Inge erg dankbaar.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.