Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Enkel-arm index moet standaard zijn’

Het is onbegrijpelijk dat de enkel-arm index bij patiënten met een oedeem nog geen standaard onderzoek is. Dat zegt wondzorgdeskundige en NursingExpert Henri Post op Nursing.nl.
'Enkel-arm index moet standaard zijn'

‘Ik wil iedere verpleegkundige die een oedeem-patiënt heeft, oproepen de behandelaar te vragen om een enkel-arm index,‘ aldus Post in zijn expert-bijdrage op Nursing.nl. ‘Binnen alle internationale, nationale richtlijnen en standaarden staat beschreven dat het verrichten van een enkel-arm index een standaard onderzoek moet zijn in het klinisch pad bij het behandelen van een patiënt met oedeem/ulcus cruris. Dat dit nog niet altijd gebeurt, vind ik onbegrijpelijk.’

NursingExpert
Waarom Henri Post de enkel-arm index zo belangrijk vindt lees je in zijn nieuwste expert-bijdrage Enkel-arm index bij oedeem.


Door: redactie Nursing

Meer Nursing


Nursing Event
Het Nursing Event is ons jaarlijkse vakevenement voor verpleegkundigen, dit jaar op donderdag 8 en vrijdag 9 december in De Reehorst te Ede. Met op 8 december de finale van de Nursing Challenge!
Meer informatie en aanmelden.


NursingBanen

Op zoek naar een nieuwe baan? Op NursingBanen vind je de leukste vacatures.
Neem een kijkje op NursingBanen.nl


NursingExperts
Collega’s die weten waar ze het over hebben, die de diepte ingaan.
Volg de Nursing Experts.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.