Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Enquête: hoe kijk jij terug op de coronapiek van dit voorjaar?

De coronacrisis is nog niet voorbij, maar één ding is duidelijk: de piek van afgelopen voorjaar heeft een grote impact gehad op de zorg. Bij Nursing zijn we benieuwd hoe jij die maanden hebt ervaren, hoe het nu met je gaat en hoe je aankijkt tegen een eventuele tweede golf.
Foto: Robin Utrecht, Hollandse Hoogte

Hoe heb jij de eerste maanden van de coronacrisis ervaren? Vul de enquête in!

Eind februari 2020 werden de eerste besmettingen met het coronavirus in Nederland gemeld. Kort daarna stond het land op z’n kop – en de zorg al helemaal. Onzekere tijden braken aan: zou de zorg de coronapiek wel aankunnen, waren er voldoende mondkapjes, schorten en handschoenen, zouden de ic’s overstromen?

Uitdagende tijd

Speciale cohort-afdelingen en -wijkteams werden in het leven geroepen, terwijl de reguliere zorg werd afgeschaald. Veel verpleegkundigen draaiden overuren, anderen hadden juist minder te doen. Covid-19 bleek een grillige ziekte en het verplegen van deze vaak ernstig zieke patiënten een uitdaging.

Vul de enquête in

Bij Nursing willen we graag weten hoe jij terugkijkt op die hectische tijd en hoe je je werk hebt ervaren in die eerste maanden van de coronacrisis. Ook zijn we benieuwd hoe het nu met je gaat en hoe je aankijkt tegen een eventuele tweede golf. Laat het ons weten en vul de enquête in. Invullen duurt 5-10 minuten en kan geheel anoniem.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.